sâmbătă, 26 aprilie 2014

Cum aleg furnizorul de hosting?

Nu alege furnizorul dvs. de găzduire web bazat exclusiv pe preț. Deși folosind o gazdă web ieftina sau gratuita puteti economisi bani pe termen scurt, aceste gazde s-ar putea să nu ofere spațiul de pe disc sau lățime de bandă de care aveți nevoie.

 Prețul ar trebui să fie doar un factor în decizia finală, astfel încât să se asigure că veți obține ceea ce aveti cea mai mare nevoie. Alege un hosting cu cPanel. Această caracteristică vă permite să instalați mai multe plugin-uri diferite în câteva clicuri. De exemplu, cele mai multe platforme de blogging sunt greu de instalat, fără caracteristica CPanel.

 Acest tip de facilitate va ajuta să vă îmbunătăți site-ul dvs., fără nici un fel de competențe tehnice. Dacă utilizați site-ul dvs. în primul rând ca un blog, alegeti un hosting care vă va permite să se sincronizeze cu instrumente de blogging populare, cum ar fi WordPress. Aceste instrumente sunt, de obicei, gratuite și ușor de utilizat, dar veți dori probabil să le găzduiti cu un serviciu profesional.

Alegeti hostingul care vă permite să importați fișiere direct în platforma lor. Gândiți-vă la configurarea unui server propriu, dacă doriți să economisiți bani. Va trebui să investiti în hardware și să învațati cum să operati și să mențineti un server propriu, dar acest lucru înseamnă, de asemenea, nu va trebui să plătească o taxă lunară și trebuie să se bazeze pe un alt web hosting.

 Salvați-vă niște bani prin actualizarea contului dvs. cu web gazdă pentru un plan anual. Astfel puteti beneficia de oferta de domenii gratuite pe care multe din firmele de hosting le au la achizitionarea anumitor pachete. Chiar daca nu este foarte scump un nume de domeniu, pentru dvs poate fi un avantaj, o economie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu