sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Mic ghid de alegerea hostingului

Am numit acest articol un mic ghid pentru ca nu intentionam sa va vorbim foarte mult despre fiecare aspect pe care trebuie sa-l aveti in vedere la alegerea unui web hosting.

Acest lucru il puteti gasi in multe articole pe internet care dezbat pe larg acest subiect. Intentia noastra este de a oferi un ghid cu cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere in alegerea dumneavoastra.

 Hosting platit, dedicat nu hosting gratuit. Hostingul platit ofera diverse facilitati absolut necesare. In primul rand ofera backup ceea ce inseamna ca periodic site-ul dumneavoastra si toate informatiile sunt salvate astfel incat in eventualitatea unui atac cu virusi siteul dvs sa nu aiba de suferit. Se ofera instrumentele necesare construirii oricarui site in orice limbaj de programare si suport pentru asta.

Vi se ofera posibilitatea de a avea mai multe adrese de email personalizate ceea ce este cu adevarat un plus. Vi se ofera asistenta gratuita permanenta pentru orice problema. Vi se ofera posibilitatea de a plati lunar sau pe perioade mai lungi. Noi va sfatuim sa optati pt plata lunara.Aveti posibilitatea achizitionarii si numelui de domeniu de la aceeasi companie un lucru care spunem noi ca ar fi bine de evitat.

In plus, va sunt oferite gratuit sau contra cost si servicii de promovare site ceea ce este foarte util dar mai ales necesar pentru orice site. Firme mari, cunoscute nu firme noi pe piata. Despre o firma cu un anumit trecut este mai usor sa te informezi, sa citesti marturii ale clientilor, sa citesti despre calitatea serviciilor.

Aceste firme nu-si permit sa piarda niciun client si au politici de pastrare a lor si de multumire cu oferte personalizate, foarte avantajoase. Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu