vineri, 12 iulie 2013

Luptati pentru a găsi un web hosting bun? Urmați aceste sfaturi!

Nu conteaza ce tip de site vreti sa aveti, găsirea unui web hosting de calitate este esențială. Un serviciu de gazduire web va oferi securitate site-ului, accesul la site-ul dvs. și, de asemenea, instrumente care va ajută sa aveți succes. Foloseste aceste sfaturi pentru a alege cel mai bun web hosting.

 Uita-te la situl tau pentru a verifica daca serviciul de web hosting ales gazduieste situri ca al tau. Multe servicii gratuite de hosting oferă doar pagini statice, lăsându-vă cu opțiuni limitate pentru a adăuga propriile scripturi. Dacă site-ul dvs. necesită scripting pentru a rula, e mai bines a va indreptati atentia spre un serviciu de hosting platit. Multe companii de web hosting ofera suplimente la serviciile lor, dar numărul și tipul de caracteristici variază de la o companie la alta. E bine sa va afaceti o lista cu caracteristicile care va intereseaza pentru a va usura selectia.

E posibil sa alegeti un serviciu de gazduire ieftin si apoi sa descoperiti ca aveti nevoie de fonduri suplimentare pentru a achizitiona caracteristicile care va lipsesc. Inca o alegere pe care o aveti de facut este daca va doriti un web hosting partajat sau dedicat. Daca situl dvs este unul mare, cu un numar mare de vizitatori se recomanda un server dedicate deoarece unul partajat poate impiedica cresterea traficului pe situl dvs.

Cand va inregistrati numele de domeniu e bine s-o faceti de la o companie diferita decat cea de hosting asta pentru a va putea pastra numele de domeniu daca va trebui vreodata sa transferati situl la o alta gazduire. Când sunteți în căutarea unui loc pentru a găzdui un site web, alege o companie care este situată în cazul în care este publicul țintă. De exemplu, în cazul în care publicul țintă este în Franța, hosting centru de date web pentru site-ul dvs. ar trebui să fie, de asemenea, în Franța.

Te uiți la web hosting gratuit? Tebuie sa stii ca serviciile de gazduire web gratuite nu ofera backup si datele tale se pot pierde oricand daca nu le ai pe computer. La o eroare de system sau in caz de nefunctionare situl tau poate fi ofline si anumite fisiere se pot pierde. Alegeți o companie de web hosting cu spațiu adecvat pentru a se dezvolta.

 Dacă aveți de gând să adăugați imagini video sau fotografii pe site-ul dvs., veți avea nevoie de mai mult spațiu decât un site care foloseste de bază HTML scripting. Asigurați-vă că aveți acces la cel puțin 100 MB de stocare, care ar trebui să vă permita o dezvoltare a sitului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu